Facebook Actie "RED" Volleybalclub Asse-Lennik PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag, 08 mei 2014 13:58

Op 3 dagen tijd is het promo filmpje van de club op de facebookpagina “Actie RED Volley Asse-Lennik” meer dan 3000 keer bekeken. Dit gaf ons de moed om niet op te geven en er alles aan te doen om deze club te redden.

 

In deze zoektocht hebben we 2 ondernemingen gevonden om met onze club deze uitdaging aan te gaan. Indien de facebookpagina van Volleybalclub Asse-Lennik tegen 14 mei 2014 “15000 likes” heeft, engageren deze 2 ondernemingen zich om als hoofdsponsor garant te staan voor de redding van onze club.
De 1e sponsor, waarvan de naam tot op heden nog niet wordt vrijgegeven, is een Belgisch-Spaans start-up bedrijf en werd reeds gelauwerd door het Europees centrum voor Ondernemingen & Innovatie (CEEI) als één van de meest innoverende start-ups van Europe.
De 2e sponsor is automerk SEAT en Garage SEAT De Smet uit Ninove
Wil je deze club dus gered zien deel dit bericht met al uw vrienden, familie & kennissen en "like" de pagina van Volleybalclub Asse-Lennik.
Samen kunnen wij hiervoor zorgen!

Commentaar
Zoeken
blauwwit14 2014-05-08 16:32:14

Mooi initiatief, maar er mag ook eens iets gedaan worden voor het west-vlaamse volleybal vind ik. Wij blijven altijd in de kou staan, er stopten meer dan 10 ploegen na het afgelopen seizoen, waaronder 3 in nationale en 2 in divisie. En dit is niet het eerste jaar! Er gaat ook eens een initiatief mogen komen. Ook meer steun van de bond zou welkom zijn. In het voetbal mag er een extra stijger zijn naar nationale per ploeg die stopt uit dezelfde provincie. Mooi initiatief, dit zou in het volley ook wel mogen.
blauwwit14 2014-05-08 16:44:04

Ze mogen ook niet vergeten dat west-vlaanderen al veel heeft bijgebracht aan het belgische volleybal. Roeselare zet al jaren ons land op de kaart in de champions league en met 8 landstitels zijn ze na maaseik en soba antwerpen de meest succesrijke uit belgische volleygeschiedenis. En kortrijk is vierde met zeven landstitels, wat niet min is.

Bij de vrouwen komt de recordkampioen zelfs uit west-vlaanderen. Met 13 titels is hermes oostende recordhouder, en met de 6 titels van de vroegere stadsrivalen erbij is de stad oostende met 19 titels de recordstad met een straat voorsprong.
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 

Enquete

Moeten we een Beneliga organiseren?
 

tornooispectrum

 

 

 

Populair

Wie is online?

We hebben 88 gasten online

Met dank aan

Zoeken

Nieuwsblad

Het Nieuwsblad : Volleybal
Het Nieuwsblad : Volleybal
Het Nieuwsblad : Volleybal
  • Red Dragons starten WK-kwalificatie met zege tegen Portugal

    De Belgische volleybalmannen (FIVB 18) zijn woensdag in het Sloveense Ljubljana goed begonnen aan hun WK-kwalificatietoernooi. De Red Dragons versloegen Portugal met 3-0. De setstanden waren 25-17, 25-16 en 25-16.

  • Red Dragon Pieter Verhees trekt naar Vibo Valentia

    Volleybalinternational Pieter Verhees (27) verhuist van Monza naar Vibo Valentia, eveneens in Italië. Dat heeft laatstgenoemde club op Twitter bekendgemaakt.

  • Red Dragons staan voor helse klus

    De Belgische mannen proberen zich van vandaag tot zondag in het Sloveense Ljubljana rechtstreeks te plaatsen voor het WK dat volgend jaar georganiseerd wordt in Bulgarije en Italië. Met de vice-Europese kampioen als gastheer van het tornooi een behoorlijk zware dobber, beseft ook captain Sam Deroo: “Maar de goesting is er.”

Disclaimer - Copyright © 2017 volleynieuws.be.